> Ook een particuliere opdracht begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt mij gerust bellen om gewoon even te praten over uw plannen of om een afspraak te maken. 

 

> Heeft u net een huis gekocht of worstelt u met de indeling van uw huis, komt u bijvoorbeeld een kamer of opbergruimte te kort. Is uw huis toe aan een verbouwing of bent u toe aan een grondige verandering van uw woning. Gabrielle kijkt met een nieuwe blik naar uw huis en ziet geen obstakels. Zij komt tot nieuwe inzichten, brengt ongewone oplossingen aan het licht. Een doordacht ontwerp voorkomt dat kansen onbenut blijven. Een complete indeling van uw woning doormiddel van driedimensionale tekeningen helpen u alle mogelijkheden van uw nieuwe woning te visualiseren. Er worden nieuwe verassende indelingen gecreëerd, soms met grote architectonische aanpassingen en soms met kleine, maar altijd met groot resultaat.

Gabrielle Nieuwland zorgt ervoor dat uw woning voldoet aan uw specifieke nieuwe manier van wonen en leven. Architectonische ingrepen vergroten de waarde van uw huis. Geïntrigeerde maatwerkkasten en -meubels geven uw huis een eigen persoonlijkheid. Uw woning wordt meer een thuis. Een thuis waar de smaak, persoonlijkheid en levenswijze van de eigenaar in terug te vinden is.

 

> Door een interieurontwerp te maken krijgt u een helder en overzichtelijk beeld van het totaal ontwerp. Zo kan ik voor u een overzicht maken van meubels (meubelvoorstel) die bij uw smaak en woning past. Dit helpt u gerichter te winkelen.
Meubileringsvoorstel, dit is een beschrijving zodat u gemakkelijker kan gaan shoppen en niet overweldigd word door het aanbod en mogelijkheden in de winkel. Het is een overzicht van het meubilair beschreven door de belangrijkste kenmerken waar het aan zou moeten voldoen. Ondersteund met visuele voorbeelden.

 

> Gabrielle Nieuwland maakt graag combinaties van uw aangeschafte meubilair dit aangevuld met nieuwe meubelen, design, vintage en maatwerk meubelstukken. Dit zorgt ervoor dat uw interieur niet zijn unieke persoonlijkheid verliest.
Met een goed advies bespaart u uiteindelijk geld. Doordat u duidelijk voor ogen heeft wat u wilt is het risico op miskopen en onnodige uitgaven beperkt. Daarbij komt nog dat u via mij bij veel winkel en fabrikanten korting krijgt. Deze korting kan soms best hoog oplopen.